Tuesday, 11 June 2013

Penny Matrix - Program Spillover Terhebat

                       

Assalamualaikum. Setiap bulan kita asyik BUANG DUIT sebab nak bayar bil bulanan yg pelbagai. Pernah tak kita terfikir cara nak DAPAT DUIT lebih setiap bulan. Jadi ni ada satu program yang saya baru join. Saya join pun sebab ia ada sistem SPILLOVER yg tinggi.  Mesti anda nak tau ape keistimewaan program ni, berapa harga nak join, dapat untung banyak ke? Ok kat bawah ni saya akan menerangkan lebih lanjut ape tu program 'Penny Matrix'.


Sebagai permulaan, anda boleh daftar dulu secara percuma.
KLIK SINI >> http://pennymatrix.com/
- Pergi ke sign up & daftar

>> Secara ringkas ape tu Penny Matrix?

1. Modal USD7 bulanan atau USD80 setahun, bayar dgn kad kredit/debit yg ada logo visa/mastercard.

2. Terima Produk e-book setiap bulan, boleh download & baca kat pc, ipad, smartphone atau print jadi buku. E-book ni boleh dijual semula & 100% keuntungan menjadi hak milik anda.

3. Dapat Web promosi http://pennymatrix.com/username anda

4. Kerja setiap hari sharing peluang ni kat kawan2, share kat FB, Twitter, & semua laman sosial.

5. Sponsor minima 2 orang, tapi kalau tak pandai pun boleh dapat ehsan dari upline yg aktif menaja, asalkan cepat bertindak ambil position.


* Ini bukti hasil pendapatan saya setakat ni. Walaupun saya tak pandai nak menaja orang, tapi tetap juga dapat duit. Walaupun nampak macam sikit, tapi lama2 hasil akan jadi semakin banyak. Komisen juga dibayar dalam USD.



* Saya akan sentiasa update pendapatan saya pada setiap hari.

6. Network akan susun ikut 'fill in the blank'. Siapa cepat bayar sistem akan susun di atas dari orang lain. Siapa asyik tengok dapat untung tengok jer..

7. Potensi income dari USD10 hingga USD6000 setiap bulan, bonus boleh withdraw masuk Paypal, dari Paypal boleh terus transfer ke mana2 bank tempatan.

8. Kalo rajin menaja boleh dapat 100% Matching Income, contoh rakan anda terima Bonus Bulanan USD100, anda juga dpt duit USD100!!.. kalo ade 10 org rakan anda yg terima USD100, bonus anda 10 x USD100 = USD1000, kalo menaja 100? kira sendiri hehehe



9. Takde paksaan untuk join, boleh teruskan atau terminate anytime.. kalo anda rasa dengan USD7 anda boleh bankrupt, jangan join. Projek ni untuk mereka yg NAK berusaha jer & yg nak dapat pasif income setiap bulan.


*Alhamdulillah, hasil pendapatan saya semakin hari semakin bertambah. Teknik yang saya gunakan ialah sebarkan program ni di FB, Twitter dan semua laman sosial. Program ni cukup mudah, TAK PERLU JUMPA ORANG, TAK PERLU JUAL BARANG. Cuma ape yg anda perlu buat, duduk kat depan laptop promosikan program ni kepada kawan2 anda serta sesiapa sahaja & tunggu income masuk setiap bulan ke akaun bank anda. Jadi ape lagi anda tunggu?
JOM DAFTAR >> http://pennymatrix.com/

5 comments:

  1. Mcm mner nk letak org tu bwh kter?

    ReplyDelete
  2. lepas dah daftar & bayar yuran utk sebulan/setahun, kita akn diberikan link promosi atas nama kita sendiri utk dipromosikan kepada rakan2 & sesiapa sahaja. Lepas tu sesiapa sahaja yg daftar dgn link promosi kita, org tu berada di bawah network kita.

    ReplyDelete
  3. Ooo..tq..mhal x yuran nyer?

    ReplyDelete
  4. sebulan usd 7 / setahun usd 80...kalau ditukar ikut kadar duit ringgit semasa

    ReplyDelete
  5. macam mana cancel account kalau tak mahu lagi?

    ReplyDelete