Tuesday, 27 May 2014

SPSHOPS - Program Tanpa Perlu Menaja


SPSHOPS
* Platform website iklan yang menyerupai Mudah.my, Ebay.com, Majalah.com Dll. Modal hanya serendah RM10. Siapa yang rajin mnjanjikan pendapatan hampir setiap hari. Siapa yang malas harap bersabar menanti bonus limpahan dari ahli2 lain yg rajin menaja. Ia adalah laman web untuk membeli belah dan berniaga sambil menunggu bonus.

* PLAN PASIF ( DUDUK DIAM ) Income PALING maksimum...


modal asas RM10 = potensi RM1k tanpa menaja
upgrade lagi RM50 = potensi RM3k tanpa menaja
upgrade lagi RM100 = potensi RM5k tanpa menaja

UNTUK UPGRADE (tak nak takper). Asas wajib kena join dulu RM10
kalau nk upgrade ke pakej RM60. Tambah RM50
kalau nk full pakej RM160. Tambah RM150
kalau nak upgrade step by step pun tak per. Mula2 RM10, pastu tambah RM50, pastu tambah RM100... JADI LA FULL PAKEJ JUGA NANTI RM160...

Jika nak income yang lebih boleh ajak kwn2 lain join tapi kalau takde masa just tunggu je la income pasif hasil tempias dari team nanti.

Jika berminat, daftar di link ini >> http://www.spshops.com/redzuan91

(tiada had tempoh tertentu utk dptkan bonus ini, bergantung pada keuntungan semasa company, makin ramai yg menaja makin mudah nak dapat bonus pasif.)
Jika nak income lebih, cari ahli utk dapatkan bonus tajaan sambil2 tunggu bonus pasif. Bonus pasif begantung pada kemasukan ahli baru & ikut turn. Utk semua dapat semula pulagan modal RM10, dinasihatkan cuba menaja sekurang2nya DUA orang untuk dapatkan semula modal dan dapatlah tunggu keuntungan dengan sabar.
Kelebihan join full pakej kita berada di level atas jadi bonus pasif lebih laju sebab no giliran menjadi lebih dekat.
Kelebihan lain, join pakej RM10 dulu dan boleh upgrade bila2 masa dari pakej kecik ke pakej yg besar. Semakin besar pakej semakin tinggi peluang untuk dapat lebih banyak bonus pasif.

*Ini bukti pendapatan saya. Dengan HANYA BERMODALKAN RM10, saya telah mendapat pulangan modal semula.


*Testimoni dari upline yg telah berjayaSOALAN-SOALAN HOT :

1.Saya nak tanya lepas daftar kena buat apa??
LEPAS DAFTAR.. MESTI LAH MENJADI AHLI BERBAYAR UNTUK KITA DAPATKAN BONUS2 DALAM SPSHOPS.

2. Pastu bila akaun aktif saya nak buat apa pulak...
*UPDATE PROFILE...
*SEKARANG BUAT PILIHAN.. SAMAADA DUDUK DIAM.. TUNGGU INCOME MASUK ATAU MENAJA SERAMAI MUNGKIN.. UNTUK DAPATKAN BONUS2 DAN INCOME YANG ANDA INGINKAN

3. Macam mana saya nak start menaja...
MEMULA.. POST DULU DALAM TIMELINE FACEBOOK ANDA. KEMUDIAN JOINT GROUP2 YANG ADA DALAM FB NI. APA LAGI.. POST LA SEKERAP MUNGKIN

4. Macam mana nak buat income masuk dalam Acc kita.
INCOME AKAN MASUK AUTOMATIK KLU KITA BUAT KERJA DAN RAJIN MENAJA.. SISTEM AKAN MEMBANTU KITA DENGAN MELETAKKAN D9 DI BAWAH KITA SECARA RANDOM DAN AUTO.. YANG NI SIAPA CEPAT DIA UNTUNG.. MAKIN CEPAT ANDA LOCK.. MAKIN TINGGI KEDUDUKAN ANDA DALAM SISTEM MATRIX DAN RAMAI D9 ANDA DAPAT.

5. Macam mana nak tengok income kita...
BOLEH BUKA ACC SPSHOPS KITA... INCOME KITA DALAM BENTUK EWALLET.. BOLEH WITHDRAW JIKA DALAM EWALLET ADA RM100..

6. Saya dapat duit hari2 ke...
KALAU KITA RAJIN BUAT KERJA.. RAJIN PROMOTE.. RAJIN AJAK KAWAN2 JOINT BISNES NI. BUKAN TAKAT TIAP HARI DUIT MASUK... TIAP2 JAM DUIT MASUK...INGAT.. ANDA BUAT ANDA DAPAT.

7. Bila boleh dapat rm1000.
KALAU TAK MENAJA DAN DUDUK DIAM, KENA BERGANTUNG PADA NETWORK.. MAKIN BESAR NETWORK.. SEMAKIN CEPATLAH ANDA DAPAT INCOME YANG ANDA NAK.

8. Saya bayar rm10.. bila saya boleh dapat rm1000. esok ke...
PERHATIAN.. YANG NI BUKAN SKIM CEPAT KAYA, INVESTMENT ATAU SKIM PAK MAN TELO.. ARINI MASUK ESOK DAH KAYA DAPAT PULANGAN BERGANDA. SPSHOPS NI NETWORKING BISNES.... MEMANG ADA ISTILAH TAK MENAJA PUN DAPAT INCOME.. TAPI KENA SABAR. SEBAB KITA TAK BUAT KERJA. DUDUK JE. SISTEM YANG BEKERJA, JADI TERIMA JE LA APA YANG SISTEM TU BUAT. JANGAN COMPLAINT. DAH NAMA PUN SISTEM.. DIA PUN BUKAN TAU ANDA SIAPA.. KLU TAU SENANG CITER. BOLEH LA LETAK SELAMBAK D9 BAWAH ANDA..
BUAT SAMPAI JADI.........ADA USAHA ADA KEJAYAAN

Jadi anda berminat utk join Bisnes SPSHOPS yg hanya memerlukan modal RM10??
Jom Mendaftar >> https://www.spshops.com/redzuan91

No comments:

Post a Comment