Thursday, 25 July 2013

Income Pertama Dari NMG Network

Assalamualaikum & salam ramadhan. Alhamdulillah, setelah beberapa hari join NMG Network ni akhirnya merasa juga dapat income yg pertama. Tak susah pun nak dapat income. Promote jer bisnes NMG Network ni dekat FACEBOOK, TWITTER & BLOG. Jadi lepas ni kenalah berusaha lebih untuk dapat income yg kedua & seterusnya.
Kalau berminat boleh mendaftar secara percuma dahulu di >> http://nmgnetwork.com/redzuan91
Lepas tu add fb saya >> https://www.facebook.com/redzuan.eone , saya akan ajar langkah seterusnya.
Kalau nak tau info mengenai NMG Network boleh baca entry saya sebelum ni >> http://redzuan91.blogspot.com/2013/07/nmg-network-modal-rm40-profit-rm146.html


Friday, 19 July 2013

Dapat USD2.00 Percuma Dengan Assign Jobs

Assalamualaikum & salam Ramadhan. Jom kita ramai2 join Assign Jobs. Program ni baru jer saya join semalam. Memang mudah nak dapat duit dgn program ni. Pendaftaran adalah PERCUMA. Dah la daftar pun free, lepas tu dia siap bagi kita USD2.00 percuma pulak tu. Memang best join Assign Jobs ni. Nak join pun tak payah nak keluar modal. Jadi kita tak rugi ape2 pun kalau nak mencuba. Lagi satu dia bayar kita dalam US Dollar. Kalau ditukar ke duit kita kan banyak boleh dapat. Ni bukti pendapatan saya. Baru sehari jer saya join program ni.




Wednesday, 17 July 2013

Rezeki di bulan Ramadhan

Assalamualaikum & selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua rakan2 blogger. Akhirnya hari yg ditunggu-tunggu telah pun tiba. Pagi tadi telah selamat pun sampai voucher KFC RM20.00 setelah beberapa bulan join satu program survey ni. Nama program survey ni AIP ONLINE SURVEY. Daftar free jer. Keje kita cuma jawab soalan survey yg telah diberi & kumpul point utk tebus hadiah yg kita nak. Jumlah minima nak tebus hadiah ialah 2000 point. Ada pelbagai hadiah yg boleh kita pilih. Antaranya Baucar KFC & Mcd, Baucer membeli-belah Pasaraya Giant, Kad Prepaid Hotlink, Xpax & Digi, serta Baucer Petronas. Alhamdulillah, petang ni boleh la tebus voucher KFC ni utk buat berbuka puasa nanti  =)

Jika berminat boleh daftar percuma di sini >> http://my.aipsurveys.com/bm/


Saturday, 6 July 2013

Buat Duit Sambil Beriklan di NMG Network



Peluang untuk para surirumah, mahasiswa/i, graduan menganggur dan yang ingin mencari pendapatan lebih. Hanya dari RM40, RM80 atau RM120 modal dan PERLU DIBAYAR SEKALI SAHAJA. Anda dapat ruang iklan dan pelbagai bonus pendapatan jika anda sertai NMGNETWORK. Yang istimewanya, kebajikan anda sebagai ahli bisnes NMGNETWORK juga dijaga.