Friday, 28 June 2013

Cara Mudah Dapat Duit Dengan Loginwang


Assalamualaikum, saya baru join satu program baru yg cukup mudah untuk dapat duit secara online. Yg paling best sekali, dengan hanya jadi ahli percuma pun dah boleh dapat duit. Kalau tak percaya boleh lihat pendapatan saya di bawah.

Kerja yg paling mudah. Anda hanya perlu login sahaja setiap hari. Program Loginwang ni TIADA kaitan dengan skim cepat kaya, MLM, spam dan lain2 lagi.

Jadi yang terawal. Saya telah mendaftar di Loginwang. Daftar percuma >> KLIK DISINI

Ini bukti pendapatan saya setakat ni. Saya join Loginwang pada 24 Jun 2013.


                               * Saya akan sentiasa update pendapatan saya setiap bulan.

Wednesday, 26 June 2013

Alhamdulillah...My Happy Moment


Alhamdulillah petang semalam merupakan final exam aku yang terakhir untuk semestar ni. Aku tahu memang semua orang tertunggu-tunggu saat ni. Penantian selama 3 minggu dengan penat lelah study & kekurangan tido akhirnya telah berlalu. Jadi lepas ni aku kenalah banyakkan berdoa & bertawakkal kepada Allah s.w.t supaya sem ni aku boleh dapat result yg cemerlang. Kepada rakan2 blogger semua yg telah habis ataupun masih lagi menghadapi final exam tu aku nak ucapkan good luck untuk korang semua. Semoga sem ni kita semua dapat keputusan yg cemerlang. Lepas ni boleh la blogging and online fb, twitter, wechat 24 jam....hehe

Tuesday, 11 June 2013

Penny Matrix - Program Spillover Terhebat

                       

Assalamualaikum. Setiap bulan kita asyik BUANG DUIT sebab nak bayar bil bulanan yg pelbagai. Pernah tak kita terfikir cara nak DAPAT DUIT lebih setiap bulan. Jadi ni ada satu program yang saya baru join. Saya join pun sebab ia ada sistem SPILLOVER yg tinggi.  Mesti anda nak tau ape keistimewaan program ni, berapa harga nak join, dapat untung banyak ke? Ok kat bawah ni saya akan menerangkan lebih lanjut ape tu program 'Penny Matrix'.


Sebagai permulaan, anda boleh daftar dulu secara percuma.
KLIK SINI >> http://pennymatrix.com/
- Pergi ke sign up & daftar

Sunday, 2 June 2013

Menjelang Final Exam


Assalamualaikum...maybe ni post terakhir aku sebelum nak menjelangnya final exam. Hehe...sebenarnyer aku ni pun jarang nak update blog. Bz jer memanjang. Oklah 10 Jun ni bermulalah paper pertama aku untuk final exam ni. Aku ni pelajar ijazah sarjana muda kejuruteraan awam kat Uthm (Universiti Tun Hussien Onn Malaysia). Tak tau la universiti lain diorang punya final exam start bila kan. Jadi aku berharap semester ni aku boleh lakukan yang terbaik berbanding semester yang lepas untuk final exam ni. Dan aku berharap rakan2 blogger semua boleh mendoakan kejayaan aku supaya semestar ni aku boleh mendapat result yang cemerlang. Insyaallah...kalau boleh dapat dean list untuk sem ni. Aku pun mendoakan kejayaan untuk rakan2 blogger jugak dalam ape jua bidang yang diceburi.